Puhdistamo Viheruutejauhe – 50g

Helppokäyttöinen täysin vesiliukoinen viheruutejauhe
Kuusi eri viherjauhetta hyvänmakuisena yhdistelmänä
Tiivis jauhe, vain 1 tl päivässä riittää
Puhdistamon huippulaatua!

14,95 

Varastossa


Toimituskulut 4,90€
Kuvaus

Viheruutejauheen ideologiana oli tuoda markkinoille tuote, joka olisi tiivis, monipuolinen ja hyvänmakuinen vihertuote, jonka päivittäisen annoksen ei tarvitsisi olla suuri. Viheruutejauhe sisältää luomulaatuista spirulinaa, chlorellaa, vehnänorasta, ohranorasta, lehtikaalia, sinimailasta ja ripauksen Steviaa.
Tiiviin ja ravinnerikkaan lopputuloksen saavuttamiseksi vehnän- ja ohranoraat puristetaan ensin tuoremehuksi ja vasta sitten kuivataan, jolloin pystytään säilyttämään mahdollisimman paljon lehtivihreää. Sen sijaan, että oraat vain kuivattaisiin ja jauhettaisiin jauheeksi, jolloin ravinteiden määrä laskisi ja kuitujen määrä kasvaisi. Klorofylli on vihreistä kasviksista ja levistä saatava lehtivihreä. Pienellä määrällä Viheruutejauhetta on päivittäinen vihertarve helposti ja vaivattomasti täytetty.

Jauheessa on pienen pieni määrä steviaa, mutta juoma ei ole makea vaan raikas. Purkissa on 50 grammaa, joka päivittäisessä käytössä riittää 30 päiväksi.

 

Käyttösuositus

1tl päivässä veden tai vihersmoothien joukkoon.

Ravintoarvot
Ravintoarvot per

Ravintoarvot / Näringsvärde 100 g / 3 g

Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia

696,7 kJ / 20,9 kJ 166,7 kca / 5 kcal

Rasva

0 g

Tyydyttynyt rasva

0 g

Hiilihydraatit

0 g

Sokeri

0 g

Proteiini

66,7 g / 2 g

Suola

1,2 g / 0,04 g

Ainesosat

A-vitamiini / Vitamin A*

15 000 µg / 450 µg**

* beetakaroteenista / från betakaroten 

** 178 % päivittäisen saantisuosituksen vertailuarvosta / 178% av referensvärdet för rekommenderat dagligt intag

Ainesosat / Ingredienser: Luomu spirulina, luomu chlorella, kuivattu luomu vehnänorasmehu, kuivattu luomu ohranorasmehu, luomu lehtikaali, luomu sinimailanen, makeutusaine (stevioliglykosidit) / Ekologisk spirulina, ekologisk chlorella, torkad ekologisk vetebroddsaft, torkad ekologisk kornbroddsaft, ekologisk grönkål, ekologisk alfalfa, sötningsmedel (steviolglykosider)

Maatalousperäisten luomuainesosien määrä / Ekologiskaingredienser av jordbruksursprung: 99,9% FI-EKO-201

Alkuperämaa / Ursprungsland: USA
Kehoa puhdistavien tuotteiden käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Keskustelethan tuotteen käytön aloittamisesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Valmistusmaa
Viheruutejauhe valmistetaan Suomessa. Tuote sisältää useampaa korkealuokkaista raaka-ainetta ympäri maailman, ja korkean ja yhdenmukaisen laadun takaamiseksi, sekoitamme ne omin käsin reseptin mukaan korkealuokkaiseksi ja tasapainoiseksi jauhesekoitukseksi toimitiloissamme Lempäälässä.

Säilytys

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. Aikaa myöten jauhe voi painautua kasaan. / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus. Med tiden kan pulvret packas ihop.

ARVOSTELUT

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.