Puhdistamo Supervihreä – 120g

  • Kätevästi viherkasvit yhdessä jauheessa
  • Vehnänoras, Ohranoras, Spirulina, Chlorella, Nokkonen
  • Puhdistamon huippulaatua!

12,95 

Varasto loppu

Kuvaus

On olemassa niin monta mahtavaa viherjauhetta, joita olisi kiva käyttää. Päätimme ratkaista asian laittamalla viisi viherjauhetta samaan purkkiin, ja vielä luomulaatuisena! Jauheessa on sopivassa suhteessa viittä parasta vihreää: Vehnänorasta, Ohranorasta, Spirulinaa, Chlorellaa ja kotimaista Nokkosta. Sekoitus on toteutettu vielä niin, että jauhe on miellyttävän miedon makuinen ja helppokäyttöinen!

Kehoa puhdistavien tuotteiden käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Keskustelethan tuotteen käytön aloittamisesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Valmistusmaa
Supervihreä valmistetaan Suomessa. Tuote sisältää useampaa korkealuokkaista viherjauhetta ympäri maailman, ja korkean ja yhdenmukaisen laadun takaamiseksi, sekoitamme ne omin käsin reseptin mukaan herkulliseksi ja tasapainoiseksi jauhesekoitukseksi toimitiloissamme Lempäälässä.

Käyttösuositus

Aloita käyttö 1tl/päivä ja nosta vähitellen 1rkl – 2rkl/päivä. Sekoita veden joukkoon ja tasapainota makua haluessasi sitruunalla, tai lisää vihersmoothien joukkoon!

Kehoa puhdistavien tuotteiden käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Keskustelethan tuotteen käytön aloittamisesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Ravintoarvot
Ravintoarvot per

Ravintoarvot / Näringsvärde 100 g

Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia

331 kcal – 1386 kJ

Rasva

5,8 g

Tyydyttynyt rasva

0,8 g

Hiilihydraatit

20,6 g

Sokeri

4,2 g

Proteiini

35,4 g

Suola

0,15 g

Ainesosat

Ainesosat / Ingredienser: Luomu ohranorasjauhe, luomu vehnänorasjauhe, luomu spirulina, luomu chlorella, luomu nokkosuutejauhe / Ekologisk kornbroddpulver, ekologisk vetebroddpulver, ekologisk spirulina, ekologisk chlorella, ekologisk nässelextraktpulver

Valmistettu / Tillverkad i: Suomi / Finland

Säilytys

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

ARVOSTELUT

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.