Puhdistamo Riisi + Herne Proteiini – 600g

  • Riisiproteiinin ja herneproteiinin sekoitus
  • Täydellinen aminohappoprofiili
  • 80% hyvin imeytyvää proteiinia
  • Vegaaninen

19,95 

Varasto loppu

Kuvaus

Puhdistamon Riisi+Herne Proteiini on korkealuokkainen kasviperäinen 80% proteiini, joka on valmistettu sekoittamalla täysjyväriisiproteiini ja herneproteiini yhteen.

Miksi tämä yhdistelmä?
Riisiproteiini on jo itsessään erinomainen, hyvin imeytyvä kasvikunnan proteiini ja siinä on lähes täydellinen aminohappoprofiili. Yksi aminohappo riisiproteiinissa kuitenkin jää hieman vähäiseksi ja se on lysiini. Lysiiniä taas löytyy erityisesti palkokasveista, kuten herneestä. Yhdistämällä nämä kaksi hyvää proteiinin lähdettä proteiinin laatu saadaan erinomaiseksi.

Puhdistamon Riisi+Herne Proteiini on täysin lisä- ja säilöntäaineeton, maustamaton ja korkealaatuinen luomutuote. Se on erinomainen ravintolisä etenkin urheilijoille ja kuntoilijoille, sillä se sisältää runsaasti välttämättömiä ja haaraketjuisia (BCAA) aminohappoja. Kasvipohjaisena proteiinina tuote sopii myös loistavasti kasvisruokavalion tueksi, esimerkiksi vegaanille. Lisäksi se on huomattavasti vatsaystävällisempi kuin tyypilliset maitopohjaiset proteiinit.

Käyttösuositus

Yksi annos (1dl) sisältää 40 grammaa proteiinia. Sekoita nesteen joukkoon ja makeuta makusi mukaan. Nauti proteiinipitoisena välipalana tai palautusjuomana treenin jälkeen!

Suositeltu annos

Käyttöohje / Bruksanvisning: Sekoita 50 g (1 dl) jauhetta 2,5 desiin mehua, smoothieta tai muuta nestettä. Lisää hunajaa tai muuta makeutusta tarvittaessa. Annos sisältää 40 grammaa proteiinia. / Blanda 50 g (1 dl) pulver med 2,5 dl saft, smoothie eller annan vätska. Tillsätt honung eller annat sötningsmedel vid behov. Portionen innehåller 40 gram protein.

Ravintoarvot
Ravintoarvot per

Ravintoarvot / Näringsvärde 100 g

Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia

425 kcal – 1780 kJ

Rasva

10,6 g

Tyydyttynyt rasva

5,8 g

Hiilihydraatit

9,4 g

Sokeri

1,65 g

Proteiini

71,3 g

Suola

0,28 g

Ainesosat

Aminohappojakauma per 100 g

Alaniini * 4,8 g
Arginiini 7,2 g
Aspartaatti * 8,8 g
Kysteiini * 1,5 g
Glutamiinihappo * 15,0 g
Glysiini * 3,6 g
Histidiini * 2,0 g
Isoleusiini * 4,0 g
Leusiini 7,6 g
Lysiini 5,0 g
Metioniini 7,3 g
Fenyylialaniini 2,3 g
Proliini 3,6 g
Seriini 5,9 g
Treoniini 3,2 g
Tryptofaani 0,7 g
Tyrosiini 2,8 g
Valiini 6,8 g

* Välttämätön aminohappo 
Haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) 16,8 g

Ainesosat / Ingredienser: Luomu riisiproteiini, luomu herneproteiini / Ekologisk risprotein, ekologisk ärtprotein

Pakattu / Förpackade: Suomi / Finland

Valmistusmaa
Riisi + Herne Proteiini valmistetaan Suomessa. Tuote sisältää useampaa korkealuokkaista raaka-ainetta ympäri maailman, ja korkean ja yhdenmukaisen laadun takaamiseksi, sekoitamme ne omin käsin reseptin mukaan herkulliseksi ja tasapainoiseksi jauhesekoitukseksi toimitiloissamme Lempäälässä.

Säilytys

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

ARVOSTELUT

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.