Puhdistamo Raakasuklaa – Villivadelma 24kpl

  • Suomessa käsityönä valmistettu raakasuklaa
  • Valmistettu maailman parhaista raaka-aineista
  • Maailman laadukkain alkuperäkaakao Ecuadorista
  • Kuusi herkullista makua!

59,95 

Varastossa


Toimituskulut 4,90€
Kuvaus

Puhdistamon raakasuklaat ovat valmistettu maailman arvostetuimmasta sekä laadukkaimmasta alkuperäiskaakaosta, joka tulee Ecuadorista. Suklaat valmistetaan käsityönä Suomessa.

Suklaan ajatellaan olevan hieman kielletty herkku ja monesti sitä syödään vähän salaa. Mutta tätä suklaata ei tarvitse piilotella! Raakasuklaa eroaa maitosuklaasta siten, että ensinnäkin se on maidoton ja lisäksi gluteeniton, soijaton ja luomu.

Sen lisäksi raakasuklaan kaakaota ei paahdeta yli 42 asteen, jolloin siinä säilyy vielä kaakaon ravinteet. Mitä vahvempi maku suklaassa on, sitä ravinnerikkaampaa se on! Ainutlaatuisen ammattitaidon ansiosta, olemme onnistuneet yhdistämään korkean kaakaopitoisuuden (70%) ja herkullisen pehmeän maun.
Puhdistamon villivadelmalla maustettu herkullinen raakasuklaa on herkullinen sekoitus kesäisen raikasta villivadelmaa ja  huippulaatuista kaakaota. Herkullinen vadelma on löytänyt jo tiensä monien sydämiin!

Alkuperämaa

Puhdistamon Raakakaakaotuotteet tulevat raakakaakaomaailman pääkaupungista, Ecuadorista. Sieltä on peräisin maailman laadukkain alkuperäkaakao.

Käyttösuositus

Hyvän omantunnon suklaa, vie makeannälän erinomaisesti.

Ravintoarvot
Ravintoarvot per

Ravintoarvot / Näringsvärde 100 g / 36 g

Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia

580 kcal / 209 kcal 2428 kJ / 874 kJ

Rasva

42 g / 15,1 g

Tyydyttynyt rasva

9 g / 3,24 g

Hiilihydraatit

46 g / 16,6 g

Sokeri

22 g / 7,92 g

Proteiini

8 g / 2,9 g

Suola

0 g / 0 g

Ainesosat

Ainesosat / Ingredienser: Luomu kaakaomassa, luomu kaakaovoi, luomu raakaruokosokeri, luomu auringonkukkalesitiini, luomu vadelmajauhe, luomu vadelmauute / Ekologisk kakaomassa, ekologiskt kakaosmör, ekologiskt rårörsocker, ekologisk solroslecitin, ekologisk hallonpulver, ekologisk hallonextrakt

Valmistettu / Tillverkad i: Suomi. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinää. / Finland. Tillverkad i fabrik som hanterar nötter.

Säilytys

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

ARVOSTELUT

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.