Puhdistamo Puhdistamo Juomapullo – 750ml

Huippulaadukas CamelBak-juomapullo

10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu

Iskunkestävää BPA-vapaata Tritania

Universal kierre: ainutlaatuinen korkki sopii muihinkin pulloihin ja pullon kierteeseen sopii useimmat vedenpuhdistajat myös

Kuinka käytän?
Tarkemmat tuotetiedot

Yleisön pyynnöstä Puhdistamo-juomapullo on saapunut vihdoin valikoimiimme! Koska meille ei kelpaa kuin paras, on meidän juomapullo itse kuninkaan eli Camelbakin. Tämä pullo on huippulaatua ja sen vuoksi sille on myös myönnetty 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Hankkimalla Puhdistamo-juomapullon, on juomapullohuolesi ohi loppuelämäsi ajaksi!

Juomapullo on yhdellä kädellä avattava ja tipattomalla Camelbak® New Bite Valve suukappaleella varustettu, ja useimpiin mukitelineisiin soveltuva juomapullo. Pullon suukappale ja pilli ovat vaihdettavissa, ja integroitu kiinnityslenkki tekee pullon kantamisesta helppoa. Juomapullo on valmistettu materiaaleista, jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Helppo puhdistaa käsin tai astiankonepesussa. Pullon materiaali on iskunkestävää BPA-vapaata Tritania. Pullossa on myös Universal kierre: ainutlaatuinen korkki, joka sopii moniin muihinkin pulloihin ja pullon kierteeseen sopii useimmat vedenpuhdistajat. Korkeus 25,4 cm.

24,95 

Varasto loppu

Ravintoarvot
Ravintoarvot per

Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia
Rasva
Tyydyttynyt rasva
Hiilihydraatit
Sokeri
Proteiini
Suola

ARVOSTELUT

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.