Puhdistamo OptiMSM+C Lime – 200g

  • OptiMSM+C Lime ”Vuoden 2015 palkittu urheiluvalmiste”
  • Perfect for when you want to use just one icon as a vector on the desktop or in your own icon workflow.Tukee kollageenin tuotantoa kehossa
  • Vahvistaa niveliä, hiuksia, kynsiä ja ihon kuntoa
  • Edistää aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän toimintaa
  • Miellyttävän limen makuinen

19,95 

Varastossa


Toimituskulut 4,90€
Kuvaus

Puhdistamon OptiMSM+C Lime on tasapainoinen yhdistelmä MSM-jauhetta, molybdeenia ja C-vitamiinia. Amlamarjasta saatu C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, luuston, verisuonten ja rustojen normaalia toimintaa varten sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
MSM eli ”metyylisulfonyylimetaani” on luonnossa esiintyvä rikkiyhdiste, jota yleisemmin kutsutaan myös orgaaniseksi rikiksi. Tässä tuotteessa käytetyn MSM:n valmistaa yhdysvaltalainen Bergstrom Nutrition, joka tunnetaan maailmalla laadun puolesta alansa parhaana. Molybdeeni on alkuaine, joka on välttämätön kehon rikkiaineenvaihdunnalle. C-vitamiini saadaan amla-marjasta ja raikkautta makuun antaa luonnollinen kuivattu limettimehu.

 

Käyttösuositus

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:
1 rkl – 2 rkl (10 g – 20 g)

Jos et ole käyttänyt aikaisemmin MSM:ää, aloita käyttö hiljalleen ja nosta annostusta siitä. Aloitusannos on 1/4 teelusikallinen päivässä. Päiväannosta voi nostaa omaan tahtiin aina 1 – 2 rkl / päivä.

Kehoa puhdistavien tuotteiden käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.  Keskustelethan tuotteen käytön aloittamisesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. MSM saattaa parantaa joidenkin lääkeaineiden imeytymistä. Mikäli sinulla on lääkitys, keskustele käytöstä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. / Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. MSM kan befrämja absorbering av vissa läkemedel. Ifall du har medicinering, diskutera produktens användning med en expert inom hälsovård.AlkuperämaaPuhdistamon MSM-jauhe on korkealaatuisimpana tunnettua OptiMSM:ää Bergström Nutritionilta, Yhdysvalloista.

 

Ravintoarvot
Ravintoarvot per

Määrä / annos
Päivittäisestä suosituksesta (%)
Energia
Rasva
Tyydyttynyt rasva
Hiilihydraatit
Sokeri
Proteiini
Suola
Ainesosat

Päiväannos (10 g) sisältää / Daglig dos (10 g) innehåller:
Metyylisulfonyylimetaani / Metylsulfonylmetan :7000 mgC-vitamiini / C-vitamin:300 mg
375%*Molybdeeni / Molybden350 µg*päivittäisestä saantisuosituksesta / av rekommenderat dagligt intagAinesosat / Ingredienser: 100% Metyylisulfonyylimetaani (MSM), limettimehujauhe, amlamarjauute, natriummolybdaatti / 100% Metylsulfonylmetan (MSM), limesaftpulver, amlabär-extrakt, natriummolybdat

Säilytys

Säilytys / Förvaring:

Säilytys kuivassa ja valolta suojattuna. Ei saa säilyttää jääkaapissa. Jauheen paakkuuntumisen estämiseksi pussi suljettava tiiviisti. / Förvaras torrt och skyddas mot ljus. Får inte förvaras i kylskåpet. För att undvika pulvrets förklumpning, stäng påsen kompakt.

ARVOSTELUT

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.