Bulletproof -rasvakahvi

Jako

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bulletproof kahvi on kätevä tapa korvata aamupala aivoille energiaa antavalla juomalla.

Bulletproof kahvi on kasvattanut suosiotaan, eikä ihme, sillä sen luvataan muun muassa antavan loputtomasti energiaa, parantavan kognitiivista suorituskykyä ja jopa auttamaan painonhallinnassa. Reseptikin on vallan yksinkertainen: kahvi, voi ja MCT-öljy hurautetaan blenderissä lattemaiseksi juomaksi.

MCT- öljy saattaa hidastaa kofeiinin imeytymistä ja näin pidentää kofeiinista saatavaa piristävää vaikutusta. MCT-öljy ja voi antavat elimistölle helposti energiaksi muuntuvaa polttoainetta, minkä käsittely ei vaadi ruoansulatukselta suuria ponnistuksia.

MCT-öljy on termogeeninen eli se nopeuttaa rasvan palamista. Bulletproof kahvi on maailmalla suosittua painonpudottajien, urheilijoiden ja biohakkereiden keskuudessa.

Bulletproof kahviin tarvitset:
1 rkl MCT-öljyä
1 rkl voita
2 dl kahvia

Valmistus:
Blendaa kahvi voin ja MCT-öljyn kanssa kevyesti tehosekoittimessa tai vaahdota maidonvaahdottimella. Saat latten kaltaisen kahvijuoman, jossa on silkkinen suutuntuma.

Bulletproof kahvi tai kotoisammin voikahvi on erityisen suosittu korvaamaan aamupalan tai välipalan kesken työpäivän. Saat siitä paljon energiaa, missä on aivotoiminnalle hyödyllisiä rasvoja yhdessä vireystilaa kohottavan kofeiinin kanssa. Kahviin lisätyt rasvat pitävät olon kylläisenä pidempään ja nälkä pysyy kurissa ainakin lounaaseen asti.

Ps. Liity mukaan Keto Kickstart -verkkovalmennukseen, joka opastaa sinut tehokkaaseen rasvanopolttoon ketogeenisen ruokavalion avulla. Katso lisää täältä!

Anni Sirviö

Anni Sirviö

Hyvinvointivalmentaja, suosittu kouluttaja ja ruokakirjailija. Anni on perustanu suositun Keto Kickstart -menetelmän ja järjestänyt loppuunmyytyjä ravintovalmennuksia. Anni on saanut mielettömiä tuloksia asiakkailleen ruokavalion ja hyvinvoinnin saralla.

Sinua saattaa myös kiinnostaa nämä

Reseptit

Paahtoleipä

7 kananmunaa 1 tl laadukasta suolaa 2 dl vettä 90g eli 1 dl sulatettua voita 3 dl Pofiber 3 rkl Psyllium 1 tl Ksantaani 1

saksanpähkinät suklaakuorruttella resepti
Reseptit

Suklaakuorrutteiset saksanpähkinät

2 annosta Tarvitset: 60 g saksanpähkinöitä 20 g kaakaojauhetta 1 rkl kookosöljyä 50 g kaakaovoita 1 rkl makeutusainetta (Steviaa tai karppisokeria) hyppysellinen suolaa   Resepti:

Reseptit

Fat Head – Keto Pizza

Tämä keto-pizza resepti on helppo ja nopea valmistaa. Moni on kysellyt hyvää keto-pizza reseptiä. Olemme monta kokeilleet ja tämä resepti on suosikkimme tähän mennessä. Reseptistä saa kaksi

Reseptit

Ketoroonilaatikko

Ketoroonilaatikko Tarvitset: 500g sika-nauta jauhelihaa (23%) 1 kukkakaali 1 sipuli 2 valkosipulin kynttä 4dl ranskankermaa (28%) 3 kananmunaa juustoraastetta koskenlaskijaa suolaa ja pippuria   Valmistus: