Bulletproof -rasvakahvi

Bulletproof kahvi on kätevä tapa korvata aamupala aivoille energiaa antavalla juomalla.

Bulletproof kahvi on kasvattanut suosiotaan, eikä ihme, sillä sen luvataan muun muassa antavan loputtomasti energiaa, parantavan kognitiivista suorituskykyä ja jopa auttamaan painonhallinnassa. Reseptikin on vallan yksinkertainen: kahvi, voi ja MCT-öljy hurautetaan blenderissä lattemaiseksi juomaksi.

MCT- öljy saattaa hidastaa kofeiinin imeytymistä ja näin pidentää kofeiinista saatavaa piristävää vaikutusta. MCT-öljy ja voi antavat elimistölle helposti energiaksi muuntuvaa polttoainetta, minkä käsittely ei vaadi ruoansulatukselta suuria ponnistuksia.

MCT-öljy on termogeeninen eli se nopeuttaa rasvan palamista. Bulletproof kahvi on maailmalla suosittua painonpudottajien, urheilijoiden ja biohakkereiden keskuudessa.

Bulletproof kahviin tarvitset:
1 rkl MCT-öljyä
1 rkl voita
2 dl kahvia

Valmistus:
Blendaa kahvi voin ja MCT-öljyn kanssa kevyesti tehosekoittimessa tai vaahdota maidonvaahdottimella. Saat latten kaltaisen kahvijuoman, jossa on silkkinen suutuntuma.

Bulletproof kahvi tai kotoisammin voikahvi on erityisen suosittu korvaamaan aamupalan tai välipalan kesken työpäivän. Saat siitä paljon energiaa, missä on aivotoiminnalle hyödyllisiä rasvoja yhdessä vireystilaa kohottavan kofeiinin kanssa. Kahviin lisätyt rasvat pitävät olon kylläisenä pidempään ja nälkä pysyy kurissa ainakin lounaaseen asti.

Ps. Liity mukaan Keto Kickstart -verkkovalmennukseen, joka opastaa sinut tehokkaaseen rasvanopolttoon ketogeenisen ruokavalion avulla. Katso lisää täältä!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Keto Kickstart – Ketoilijan laboratoriokokeet

Keto Kickstartin tutkimuspakettiin on kerätty ketogeenisen ruokavalion kannalta tärkeimmät mittarit. Samalla nämä mittarit antavat kokonaisvaltaisen käsityksen siitä, miten oma elimistösi voi ja miten voit entisestään parantaa jaksamistasi arjessa.

Aloita tehokas rasvanpoltto

LMAINEN E-KIRJA sekä aina uusimmat tiedot ketogeenisestä ruokavaliosta.
Ketogeeninen ruokavalio.fi - Ilmainen ketokirja-min