Kukkakaalimuusi

Tarvitset:

 
– 1/2 kukkakaali
– 2 valkosipulin kynttä
– 2 salottisipulia
– 2dl ranskankermaa (28%)
– 1 rkl voita
– 1rkl öljyä
– suolaa ja pippuria
 

Valmistus:

 
1. Pilko kukkakaali pieniksi paloiksi, hienonna valkosipuli ja salottisipuli. Kuullota sipulit keskilämmöllä öljyssä ilman että saavat väriä, lisää kukkakaali ja paista hetki.
 
2. Lisää ranskankerma joukkoon ja sekoita huolellisesti. Anna hiljalleen porista väillä sekoitten kunnes kukkakaali on aivan pehmeää ja kypsää. Koostumuksen on tarkoitus tässä vaiheessa olla todella sakeaa, jotta muusista ei tule liian löysää.
 
3. Laita kukkismassa tehosekoittimeen tai blenderiin, lisää iso nokare voita ja aja muutama minutti niin että muusi on kermaisen pehmeää. Maista hyvin suolalla ja pippurilla. Erittäin hyvä lisuke kalalle ja lihapullille.
 
 

Vinkki:

 
Jos muusi on liian juoksevaa niin voit laittaa sen takaisin pannuun ja keitellä todella varovasti pienellä lämmöllä kunnes sakeampaa. Käytä blenderiä varovasti, älä koskaan täytä astiaa yli puolen välin. Aja muusi useammassa osassa jos tarve vaatii. Paseeraa muusi hienon siivilän läpi jos haluat koostumuksesta vieläkin pehmeämpää. Lisää joukkoon kurkumaa ja kevätsipulia tuomaan makua ja väriä.
 
 
 

Ravintosisältö / 100 g

 
Energia
167 kcal / 100 g
Energia
697 kJ / 100 g
Proteiini
2,1 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,9 g / 100 g
Rasva
15,8 g / 100 g
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ketotuotteet: Ketodieettiin ja ketogeeniseen ruokavalioon

Ketogeenistä ruokavaliota tukevia lisäravinteita kuten elektrolyyttejä ja kollageenia löydät helposti Keto Kickstartin verkkokaupasta osoitteesta Ketokickstart.fi.

Aloita tehokas rasvanpoltto

-15% alennus ketokickstart.fi verkkokaupasta kun liityt nyt sähköpostilistalle.