Ketoroonilaatikko

Tarvitset:

 

Valmistus:

1. Ruskista jauheliha, pilko sipuli ja valkosipuli, lisää joukkoon. välillä sekoitellen kunnes on kypsää. Mausta hyvin suolalla ja pippurilla. 

2. Pilko kukkakaali noin mansikan kokoisiksi paloiksi, sekoita jauheliha ja kukkis keskenään isossa kulhossa. 

3. Voitele uunivuoka ja kaada kukkis-liha vuokaan. 

4. Vatkaa munat ja ranskankerma hyvin sekaisin ja kaada sekaan. Painele pieniä koskenlaskija paloja kukkis-lihan sekaan tuomaan lisää makua, viimeistele vuoka juustoraasteella. 

5. Paista uunissa 180-200 asteessa noin 30-40 minuuttia kunnes juusto on kauniin ruskea.

 

Vinkki:

Voit lisätä jauhelihaan vaikka chiliä, paprika jauhetta ja soijakastiketta. Jokainen uuni on erilainen ja kukkakaali kypsyy nopeasti. Kun juusto on kauniin ruskea ja haarukalla kokeilemalla kukkakaali on kypsää, on laatikko valmis. Ota huoneen lämpöön vetäytymään hetkeksi. Tarjoile vaikka suolakurkun ja rapean salaatin kanssa. 

 

Ravintosisältö / 100 g

Energia

270 kcal / 100 g

Energia

1123 kJ / 100 g

Proteiini

12,6 g / 100 g

Hiilihydraatti

1,8 g / 100 g

Rasva

23,3 g / 100 g

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *