Uunikasviksia ja savulohta

1 annos

150 g savulohta
100 g kesäkurpitsaa
100 g parsakaalia
1 pieni punasipuli

Mausteöljy

1 rkl Dijon-sinappia
2 rkl neitsytoliiviöljyä
merisuolaa

Lämmitä uuni kiertoilmalla 200°C asteiseksi. Pilko kesäkurpitsa ja parsakaali haluamasi kokoisiksi paloiksi. Leikkaa kuorittu punasipuli neljään osaan. Lisää sinappi, oliiviöljy ja suola kasvisten joukkoon ja sekoita, kunnes mausteöljy on levinnyt tasaisesti kaikkiin paloihin. Paista vihanneksia uunin keskiosassa noin 15 minuuttia ja nauti savulohen kanssa.

Lisää ketogeeniseen ruokavalioon liittyviä reseptejä löydät Hannamarin Yellow Mood -blogista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *