Entrecote-pihviä ja salsa verdeä

Entrecote-pihvi ja salsa verde

1 annos

150-200 g entrecote-pihvi
2 rkl voita tai gheetä
merisuolaa
mustapippuria

Kuumenna voi pannulla ja paista entrecote-pihviä 1-2 minuutin ajan per puoli kovalla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna pihvin levätä noin viisi minuuttia ennen syömistä ja leikkaa pihvi sen jälkeen halutessasi viipaleiksi.

Salsa verde

0,5 dl hienonnettua persiljaa
0,5 dl hienonnettua ruohosipulia
1 pieni valkosipulinkynsi raastettuna
3-4 rkl neitsytoliiviöljyä
merisuolaa
mustapippuria

Sekoita yrtit, valkosipuli ja oliiviöljy pienessä kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua hetken verran ennen tarjoilua ja nauti entrecote-pihvin kanssa.

Lisää ketogeeniseen ruokavalioon liittyviä reseptejä löydät Hannamarin Yellow Mood -blogista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Aloita tehokas rasvanpoltto

-15% alennus ketokickstart.fi verkkokaupasta kun liityt nyt sähköpostilistalle.