Entrecote-pihvi ja salsa verde

1 annos 150-200 g entrecote-pihvi 2 rkl voita tai gheetä merisuolaa mustapippuria Kuumenna voi pannulla ja paista entrecote-pihviä 1-2 minuutin ajan per puoli kovalla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna pihvin levätä noin viisi minuuttia ennen syömistä ja leikkaa pihvi sen jälkeen halutessasi viipaleiksi. Salsa verde 0,5 dl hienonnettua persiljaa 0,5 dl hienonnettua ruohosipulia 1 pieni valkosipulinkynsi raastettuna 3-4 rkl neitsytoliiviöljyä merisuolaa mustapippuria Sekoita yrtit, valkosipuli ja oliiviöljy pienessä kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua hetken verran ennen tarjoilua ja nauti entrecote-pihvin kanssa.
Lisää ketogeeniseen ruokavalioon liittyviä reseptejä löydät Hannamarin Yellow Mood -blogista.

Saatat pitää näistä keto-tuotteista

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.