Tämä jakso tempasi mukanaan ja sai jopa tunteet vähän kuumenemaan. Suosittelen kuuntelemaan jos lastenruokailu on yhtään ajankohtainen aihe nyt tai koskaan tulevaisuudessa. Podcastissa nostetaan esille erittäin hyviä pointteja kuinka selvityä haasteista kun kyseessä on lasten ja nuorten ruokailutottumukset.

Tämä podcast -sarja koostuu lyhyistä jaksoista, jotka käsittelevät hyvinvointia, unelmia, onnea, elämänviisauksia ja mielenkiintoisia pohdintoja. Jaksot juontaa Keto Kickstart -valmentajat Anni ja Fredu Sirviö.

Anni Sirviö on suosittu hyvinvointivalmentaja ja Fredu Sirviö on personal trainer. Jaksoissa käsitellään ajankohtaisia aiheita, hyvinvointia, terveyttä, unelmia, onnea, rohkeutta ja kaikkea muuta mikä juontajien elämää liikuttaa.

Keto Kickstart on hyvinvointivalmennus, joka johdattaa sinut ketogeeniseen ruokavalioon, elämäntapamuutokseen ja optimaaliseen rasvanpolttoon. Keto Kickstart -verkkovalmennuksesta saat avaimet huippusuorituskykyyn, lisäenergiaan ja kehonkoostumuksen myönteiseen muuttamiseen. Tervetuloa mukaan!

https://ketokickstart.fi/valmennus