Tämä Facebook Live oli täyttä timanttia. Jaksossa käydään läpi Keto Kickstart -valmentajien Fredun ja Annin kanssa ketoosin mittaamista eri laitteilla. Todella hyödyllistä oppia ketoosin maailmaan. Suosittelemme kuuntelemaan.

Keto Kickstart on hyvinvointivalmennus, joka johdattaa sinut ketogeeniseen ruokavalioon, elämäntapamuutokseen ja optimaaliseen rasvanpolttoon. Keto Kickstart -verkkovalmennuksesta saat avaimet huippusuorituskykyyn, lisäenergiaan ja kehonkoostumuksen myönteiseen muuttamiseen. Tervetuloa mukaan osoitteessa: ketokickstart.fi/valmennus

Tämä podcast -sarja koostuu lyhyistä jaksoista, jotka käsittelevät hyvinvointia, unelmia, onnea, elämänviisauksia ja mielenkiintoisia pohdintoja. Jaksot juontaa Keto Kickstart -valmentajat Anni ja Fredu Sirviö.

Keto Kickstart Podcast Show kuunneltavissa iTunesista ja Soundcloudista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *